Workshops nemen een dagdeel van minimaal drie uur in beslag.

Workshops zijn een uitstekende manier om ervaringen in een groep uit te wisselen of in een groep interactief Duits te leren. Denk hierbij aan het uitbreiden van uw zakelijke woordenschat, het oefenen van telefoongesprekken of gesprekken op de beursvloer. Wanneer een workshop Duits niet voldoende is, dan is een cursus Duits een logische volgende stap.

Ik organiseer workshops voor uw besloten groep, bijvoorbeeld In-Company en bij u op locatie. Een workshop taalvaardigheden is eveneens heel geschikt voor teambuilding.

Workshop Duits spreken binnen en met organisaties

Deze workshop is voor iedereen die met Duitse bedrijven zaken wil doen.

Tijdens de workshop ligt de focus op de verschillende gedragscodes (D-NL) en hoe u met Duitse bedrijven/werkgevers in contact kunt komen. Er is voldoende ruimte om ervaringen uit te wisselen. Voorbeelden uit de praktijk maken de workshop nuttig en van deelnemers wordt verwacht dat zij deze inbrengen. Deze workshop is ook geschikt als In-Company workshop.

Workshop zakelijk Duits | In-company

De taalworkshops zakelijk Duits zijn voor iedereen, die de kennis van de Duitse taal uit wil breiden of bij wil houden. Veel mensen hebben ooit Duits geleerd maar gebruiken het weinig in het dagelijkse leven. Dit zorgt ervoor dat er sprake is van een passieve woordenschat maar actief niet spontaan oproepbaar. Iedereen kent het: De eerste Duitse woorden moet je echt zoeken maar als je dan een tijdje weer Duits praat (bv. op vakantie), dan wordt het steeds makkelijker. Een regelmatige training helpt hierbij. De workshops zijn een instapmogelijkheid om uw taalvaardigheden Duits weer op een goed niveau te krijgen en te behouden.

In de workshop komen uitgezochte onderwerpen aan bod. Denk hierbij aan het uitbreiden van uw woordenschat voor bepaalde onderwerpen zoals bellen, praten op de beursvloer, afspraken maken of korte e-mail correspondentie.

Deze workshop Duits is uitstekend geschikt als instapmodel voor een verdere cursus In-Company. In deze workshop kan ik op een uitgebreid manier kennis maken met de medewerkers, hun taalniveau goed inschatten en een mogelijk vervolgtraining Duits opstellen. Hierbij hou ik rekening met uw wensen, doelstelling, instap- en leerniveau.

Verder is deze workshop een goed mogelijkheid om na een succesvol afgesloten In-Company training de medewerkers bijvoorbeeld één keer per maand terug te laten komen. Zij kunnen daarbij hun spreekvaardigheden op peil houden en verder ontwikkelen. Wij bespreken in de workshop ook waar zij in de praktijk nog tegenaan lopen en zullen zo nodig bijpassende oefeningen uitvoeren.

Lees hier over een voorbeeld workshop.

Alle workshops vinden plaats in de regio Enschede of bij u op locatie.

Vraag hier een offerte voor uw workshop aan.

 

Pin It on Pinterest