Alexandra Koch Basiscursus Duits

Met een in-company workshop Duits uw taalkennis (weer) op peil

In snel tempo een flink aantal woorden leren? Bellen in het Duits? Of een praatje op een Duitse beurs houden? Dat vraagt om een workshop Duits van Alexandra Koch training & vertaling. Ontdek hoe u in deze maatwerkworkshop op een leuke en nuttige manier uw kennis bijspijkert of opfrist. Of gebruik de workshop als teambuildingssessie of opwarmertje voor de uitgebreidere basiscursus Duits.

Een workshop Duits haalt uw kennis weer op

Leerde u net als veel anderen ooit Duits, maar gebruikt u de taal te weinig in het dagelijks leven? Dan kent u de woordjes vaak nog wel, maar zitten ze wat meer verborgen in uw geheugen. Wedden dat u vanzelf op gang komt als u weer wat oefent (bijvoorbeeld op vakantie)? Geregeld een workshop Duits bij mij volgen helpt flink mee. Zo krijgt én houdt u uw kennis van de Duitse taal op peil.

Keuze uit deze en andere onderwerpen

  • oefenen op uw uitspraak
  • telefoongesprekken houden in het Duits
  • praatje maken op de beursvloer
  • onderhandelen aan tafel
  • afspraken maken
  • korte mails sturen

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Hebt u andere ideeën of wensen? Bespreek ze. Dankzij mijn jarenlange ervaring, Duitse achtergrond én plezierige aanpak bent u van één ding in ieder geval verzekerd: leren en oefenen worden in deze workshop heel leuk.

Een workshop Duits bij u op de zaak

Standaard geef ik de workshop Duits graag bij u in het pand. Uit ervaring blijkt dat u en uw medewerkers in company sneller de kennis oppakken; ze zitten immers in een vertrouwde omgeving. Liever op een andere locatie? Ook dat organiseer ik graag voor u.

Voor wie

Dankzij het programma op maat biedt de workshop Duits precies wat u nodig hebt. Dat maakt de korte training ideaal voor onder meer:

  • uitbreiden kennis van de Duitse taal
  • bijhouden kennis van de Duitse taal
  • teambuilding (zie hieronder)

Teambuilding via een workshop Duits

Wist u dat veel bedrijven een workshop Duits van mij inzetten voor teambuilding? Op een leuke manier delen collega’s dan hun ervaringen, missers en successen op het gebied van de Duitse taal. Dat werkt vaak op de lachspieren. Gevolg? Een dagdeel met ontspanning én leerzaam effect.

Uw tijdsinvestering voor een workshop Duits

Standaard volgt u de workshop Duits één dagdeel, vanaf drie lesuren.

Workshop Duits als opstap voor méér

Merkt u na de workshop dat u meer wilt weten over de Duitse taal? Bent u op zoek naar de finesses van de taal of loopt u tegen uitspraken of schrijfwijzen aan? Veel bedrijven boeken mijn workshop Duits om daarna een vervolgtraining op maat te laten opstellen. Tijdens de workshop ontdekken u en ik dan het instapniveau, het leerniveau en uw verdere doelen en wensen. Alvast meer weten over een vervolg? Check de cursus Duits.

Als opfrissessie ná een cursus Duits

Deed u mee aan mijn cursus Duits? Dan vormt de workshop Duits op maat een prima manier om uzelf een opfrissessie te geven. Bijvoorbeeld eens per maand. Hierdoor houdt u uw spreekvaardigheid op peil en ontwikkelt u verder. In deze workshop staat de praktijk en de ervaring van u centraal!

Meer weten over deze workshop Duits?

Hoe wilt u de workshop Duits gebruiken: als opfrissessie, als basis voor een vervolg, als teambuilding of voor een andere behoefte? Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe ik u op een leuke én treffende manier help.

Pin It on Pinterest