Vakantietijd – tijd voor nieuwe ideeën

Vakantietijd

hoofd leeg makenTijd om het hoofd leeg te maken, ruimte creëren voor nieuwe ideeën of plannen. Velen beslissen na de vakantie om de kennis van de Duitse taal wat bij te spijkeren omdat u op het werk merkt dat het toch handiger zou zijn om makkelijker en professioneler te spreken en/of te schrijven. Misschien neemt het contact met Duitse klanten toe, misschien bent u van baan veranderd, waardoor u vaker met Duitsland te maken heeft, of misschien heeft het bedrijf ook een Duits moederbedrijf en komen er enkele Duitse collega’s bij. Van alles kan een aanleiding zijn om het ooit eens geleerde Duits op te frissen.
Ik ga de vakantietijd zeker ook spenderen aan het leegmaken van mijn hoofd van alle drukte van de laatste tijd, het hoofd vrij te maken voor het laten ontstaan van nieuwe ideeën. Ik wil namelijk na de zomervakantie met nog meer plezier lesgeven. Natuurlijk heb ik dat altijd gedaan, maar ik moet mijn motivatie natuurlijk ook levend houden. Mijn voldoening krijg ik dan onder andere van nieuwe ideeën die ik dan toepas in mijn trainingen.

Ideeën

ideeën

Mijn ideeën komen niet zomaar. Meestal speel ik in op dingen die mij voor de tijd al gevraagd zijn door mijn klanten. Het heeft ook geen nut om iets te ontwikkelen waar geen vraag naar is. Geen pakketjes met van alles en nog wat, waarvan alleen de helft interessant is. Iedere klant is anders, ieder mens leert anders en ieder leerdoel is net iets anders. Voor mijn klanten is vooral belangrijk dat ik op behoeftes inspeel en dat ik mij kan inleven in hun dagelijkse werkzaamheden. Dat is mij tot nu toe nog altijd gelukt. Daar hoef ik zeker niets in aan te passen maar methodes uitwerken die het voor mij en u nog makkelijker maken om echt alles uit een krachtige training te halen, daar werk ik graag aan.

Ik heb er nu al zin in en de vakantie is nog niet eens begonnen!
Heeft u ook zin om na de vakantie met mij in gesprek te gaan? Neem contact met mij op en wij gaan samen overleggen wat de mogelijkheden voor u of uw bedrijf zijn. Met alle plezier ga ik met u aan de hand van een individuele training werken aan uw vaardigheden zakelijk Duits.