Ik ben als native-speaker uw trainer en coach met veel jaren ervaring in de onderwijssector. Naast lesgeven aan volwassen cursisten heb ik veel concepten geschreven voor korte beroepsmatige cursussen. Ik heb daarnaast veel ervaring als projectleider waarbij coördinatie en uitvoering altijd onderdeel zijn geweest. Het liefst voer ik de door mij opgezette cursussen dan ook zelf uit, daarom heb ik mij volledig op het ondernemerschap gericht. Ik sta als persoon en organisatie achter de kwaliteit en uitvoering.

Als Duitse, die sinds 2004 in Nederland woont maar ook nog steeds in Duitsland werkt, kan ik natuurlijk fungeren als bruggenbouwer die verbindingen legt tussen de culturen.

Ik geef voornamelijk privétrainingen Duits voor zakelijke doeleinden en In-company trainingen voornamelijk in Overijssel, andere locaties zijn natuurlijk in overleg mogelijk. Ik vind het belangrijk om alle trainingen zo praktisch mogelijk te houden. Daarnaast help ik Nederlanders, die in Duitsland willen solliciteren aan een goed voorbereide sollicitatie.

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is, om af en toe het ‘hoofdwerk’ uit te schakelen en in actie te komen. Iets ‘gewoon doen’ kan helpen, om op andere gedachten te komen c.q. te ontspannen.

Vanuit deze ontspanning kunt u met nieuwe energie vaak weer verder. Daarom vind ik het belangrijk om alle trainingen zo praktisch mogelijk te houden.

Op maat betekent voor mij, dat ik naar aanleiding van ons eerste gesprek uw wensen verwerk in de cursus, training of workshop. Ik werk niet graag met één boek, omdat voor mij het boek niet bestaat. Natuurlijk zijn er vaak voorkomende fouten en valkuilen, maar toch heeft iedereen zijn eigen tempo en voorkeuren. Daarom bespreek ik met u samen, welke leermethodes er zijn en welk methode ik voor uw doelstelling kan aanraden.

 

De Griffioen in mijn logo staat voor de krachtige verbinding van de Nederlandse leeuw en de Duitse adelaar.

 

Ik ben aangesloten bij Taal Trainingen Twente. Wij zijn een los samenwerkingsverband van enthousiaste, gekwalificeerde en ervaren taaldocenten uit de regio Twente. Wilt u een andere taal naast Duits leren? Kijk dan op Taal Trainingen Twente.

 

coöperatie partners

Verbeter uw communicatie met duidelijke tips

Wilt u regelmatig (maximaal 2 keer per maand) tips hebben over zakelijk Duits? Laat het hier weten:

(U kunt zich ook weer gemakkelijk uitschrijven als u genoeg weet)

Bevestig uw mailadres nog even, dan houd ik u op de hoogte

Pin It on Pinterest