Alexandra Koch Trainingen

Training Duits: leren met plezier

Voor u een training Duits overweegt, wat is uw aanleiding en uw doel om zo’n training te volgen? Gaat u voor het eerst samenwerken met Duitse bedrijven? Of wilt u zakelijk beter Duits leren spreken en schrijven?

Wat uw wens ook is, met Alexandra Koch training & vertaling uit Twente beleeft u er meer plezier aan. Bovendien ervaart u dankzij mijn aanpak na afloop meer lef. Zo komt u meer ontspannen over op uw gesprekspartner; de beste manier voor een streepje voor bij het zakendoen!

Welk soort training Duits past bij u?

Ontspannen training Duits

Als u relaxter traint, leert u makkelijker. Daarom laat ik de lesstof van de training Duits perfect aansluiten bij uw dagelijkse, herkenbare praktijk. Hiervoor krijgt u de training dus op maat. Wat ook meehelpt aan ontspannen trainen? Dat ik u vooral veel laat doen. Dat wordt heel veel oefenen dus. U zult merken dat dit allemaal meehelpt aan een leukere en geslaagde manier van leren.

In 3 stappen uw training Duits op maat

  1. gratis en vrijblijvend intakegesprek houden, samen uw beginniveau ontdekken, samen uw leerwensen bedenken
  2. leerplan op maat opstellen
  3. aantal lesuren adviseren

Kort of langer, in een groep of individueel

Na een vrijblijvende intake kiest u bij mij voor een groepstraining Duits of voor een training in uw eentje. Redt u zich al redelijk met de Duitse taal? Dan scherpt u met enkele uren gesprekstraining uw spreken en schrijven al aan. Dat scheelt weer een lange cursus. Kijk hiervoor bij de workshop Duits. Met uitzondering van de open inschrijving volgt u de training Duits bij u op de zaak. Dat scheelt u weer reistijd en -kosten! Wanneer u op werk geen rust een ruimte hebt, kunnen één-op-één trainingen op mijn leslocatie in Enschede plaatsvinden. Liever de lessen vanuit huis volgen? Ik geef de training ook online via Teams.

Inhoud training

In elke training Duits treft u in ieder geval een aantal vaste elementen:

  • uitbreiden van uw Duitse woordenschat
  • Duitse grammatica leren
  • heel veel doen, doen, doen
  • een jaar lang toegang tot mijn online leeromgeving om thuis te oefenen

Hebt u naast de behoefte aan het verbeteren van uw Duits ook professioneel vertaalwerk nodig? Schakel me dan in om uw teksten vanuit Nederlands in het Duits te vertalen.

Meer weten over de training Duits?

Ontdek voor u een training boekt meer over mij als uw trainer. Bent u er al aan toe om te worden getraind en hier plezier aan te beleven? Maak dan meteen een afspraak voor de intake en start binnenkort met uw training Duits.

Meer informatie

Wil je meer informatie over cursussen of mogelijkheden? Of heb je een andere vraag?

Ik help je graag verder.

Inschrijven Nieuwsbrief

Wil je ook taaltips ontvangen (maximaal 6 keer per jaar)? Schrijf je dan hier in, en krijg als bonus GRATIS het e-book met veel Duitse Taaltips.

Pin It on Pinterest