Summer school – met vroegboekkorting

summer school
M.Großmann / pixelio.de

Summer school

Iedereen denkt nu al over de invulling van de zomervakantie na. Wellicht heeft u dit jaar behoefte om uw kennis van de Duitse (zakelijke)  taal op te frissen? De summer school kan hiervoor de oplossing zijn.
Meld u aan voor 1 juni 2017 en ontvang 2 lesuren gratis!
Een intensieve training tijdens de summer school duurt minimaal 20 lesuren en maximaal 30 lesuren. De training wordt in overleg gepland in de tijd tussen 1 juli en 31 augustus 2017. Om het beste resultaat uit een intensieve training te halen, kunt u bij voorkeur een weekje vrij nemen. Anders adviseer ik om tenminste de lesdagen vrij te houden. Zo heeft u voldoende tijd voor het thuiswerk en de zelfstudie om de lessen heen. Het verwerken van de inhoud van de lessen kan gemakkelijk thuis plaats vinden. Lees hier hoe een intensieve training er uit ziet.

Is een intensieve training tijdens de zomerperiode ook het passende aanbod voor u? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en wij bespreken de mogelijkheden. Graag reserveer ik voor u één of twee trainingsweken tijdens de summer school.