Einfach Duits – gewoon Deutsch!

Duitsland is als vakantieland populair bij de Nederlanders. Duits spreken is voor veel vakantiegangers dan ook vanzelfsprekend.
Hoe is dat bij u? Gaat u voor boodschappen, voor een rondje fietsen, wandelen, een weekendje weg of zelfs op vakantie naar Duitsland of Oostenrijk? Dan spreekt u zeker af en toe een woordje Duits. U heeft dan vast gemerkt, dat hoe langer u in Duitsland of Oostenrijk bent, hoe beter u zich kunt redden met de Duitse taal. “Übung macht den Meister”, zeggen we in het Duits.
Zou u vaker Duits willen praten, zodat u de taal steeds beter machtig wordt? Zou u daarnaast ook meer over de Duitse cultuur te weten willen komen? Meldt u zich dan aan voor de cursus ‘gewoon Deutsch’!

Wat gaan wij doen?

In onze cursus ‘gewoon Deutsch’ praten wij onder het genot van een kopje koffie of thee over alles wat u interessant en belangrijk vindt. Denk hierbij aan actuele onderwerpen uit de krant, reisinformatie en culturele wetenswaardigheden, maar ook geschiedenis, boeken en bezienswaardigheden kunnen besproken worden.

Wij stemmen de onderwerpen met elkaar af. Iedereen krijgt de kans om zijn of haar voorkeuren en ervaringen te delen en bijvoorbeeld verhalen over favoriete Duitse vakantiebestemmingen met elkaar te delen. Zo houdt u uw mondelinge taalkennis op peil en kunt u in de toekomst gemakkelijker een gesprek aangaan als u in Duitsland of Oostenrijk bent.

Mijn kennis over Duitsland en mijn passie voor mensen en reizen wil ik graag met u delen. Samen met mij kunt u op een gezellige en ontspannen manier onze Duitse buren, hun kunst en cultuur en de reisbestemmingen beter leren kennen. Wie weet, gaan wij tijdens of na de cursus nog een keer samen op pad?

Voor wie?

Iedereen, die zijn of haar vrije tijd graag in Duitsland of Oostenrijk doorbrengt en die interesse heeft in de Duitse taal en cultuur. En iedereen, die op de vrijdagochtend tijd en zin heeft om onder het genot van een kop koffie of thee Duits te praten.

Aanmelden

Doet u mee? Meldt u zich dan aan via tel. 06 199 461 89 of training@alexandrakoch.nl.

Waar?

Op de mooie locatie Resort Bad Boekelo.

Hoe vaak?

De cursus gaat van start bij minimaal 6 aanmeldingen en duurt 10x 1,5 uur.

Hoeveel kost het?

De kosten voor de cursus zijn € 255,- p.p.. Zodra bekend is dat de cursus gaat starten, is het bedrag op mijn rekening over te maken.
De eerste kop koffie/thee is gratis, daarna zijn de consumpties voor eigen rekening.

Download hier de flyer.

Pin It on Pinterest