Cursus Duits voor zakelijke doeleinden

Duits leren voor zakelijke doeleinden? Dat kan in de vorm van een in-company groepscursus of in privélessen!

Wilt u uw kennis van de Duitse taal verbeteren voor het uitvoeren van uw werk? Gaat u werken in Duitsland en bent u uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek? Het volgen van de cursus Duits voor zakelijke doeleinden is dan een goede start.

Wat u leert in de cursus Duits
Uw vaardigheden zullen verbeteren voor zowel telefonische, schriftelijke als persoonlijke contacten in het Duits met collega’s, klanten en leveranciers. De inhoud wordt zoveel mogelijk op maat gemaakt, uw specifieke wensen zijn daarbij het uitgangspunt.

Tijdens de cursus oefenen wij hoe u met Duitse bedrijven contact op kunt nemen en waar u op moet letten. Naast de taalvaardigheden gaat het hierbij ook vaak om een bepaalde gedragscode. Hoe belangrijk is het, om ‘Sie’ tegen elkaar te zeggen? Duitse ‘Pünktlichkeit’ en Duitse ‘Gründlichkeit’ – wat betekent dit voor u en uw bedrijf?
Daarnaast bespreken we de valkuilen bij bijvoorbeeld spreekwoorden en gezegdes en het maken van grapjes.
Tijdens de cursus is voldoende ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. Voorbeelden uit de praktijk maken de cursus nuttig en van deelnemers wordt verwacht dat zij deze inbrengen.

De cursus vindt wekelijks plaats zodat u snel en op effectieve wijze Duits leert. Uiteraard houd ik rekening met uw agenda.

Duits leren spreken en/of schrijven
De lengte van uw (privé) training is afhankelijk van uw persoonlijke doelen en uw huidige kennis van de Duitse taal. Wilt u alleen Duits leren spreken voor zakelijke doeleinden? Dan heeft u minder lessen nodig dan bij een combinatie van spreken en schrijven.

Op afstand Duist leren
Is het voor u voornamelijk belangrijk om Duits beter te kunnen schrijven en/of heeft u niet zo veel tijd om naar een specifieke locatie te komen of woont u niet in de buurt? Dan is voor u misschien een training op afstand een mogelijkheid.

Tijdens de cursus geef ik handreikingen, waar u nadien zelf verder mee kunt.

Het eerste adviesgesprek is altijd gratis. Naar aanleiding van uw huidige kennis en wensen, bespreken wij de mogelijkheden.

Een cursus zakelijk Duits is altijd op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen, leerniveau en leerdoel.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Liever een cursus met open inschrijving? Lees hier meer over de groepscursus Duits voor halfgevorderden.

Minder zakelijk? Lees hier meer over de groepscursus Einfach Duits – gewoon Deutsch (Duits spreken).

 

 

Alexandra Koch training & vertaling verzorgt trainingen voor:

 

 

Pin It on Pinterest