Online leeromgeving zakelijk Duits

Online zakelijk Duits leren

Met een online training zakelijk Duits haalt u de kennis letterlijk en figuurlijk in huis. Net zo gemakkelijk als een face-to-face-training. Leer Duits wanneer het u past in mijn online leeromgeving zakelijk Duits.

Alleen de kennis van de Duitse taal bijspijkeren die u nodig heeft. In de online leeromgeving heeft u de keuze uit drie cursussen. Elke cursus bestaat uit meerdere modules die ingaan op een specifiek onderwerp. De gebruikte woordenschat en de oefeningen richten zich op de wat formelere zakelijke taal.

Meer dan alleen rijtjes stampen

  • De online-oefeningen helpen u, uw woordenschat uit te breiden.
  • Omdat u bij de oefeningen ook zelf moet schrijven, verbetert u uw schrijfvaardigheden.
  • Als u alles hardop gaat lezen, verbetert u automatisch uw uitspraak en slaat u de goede antwoorden beter op in uw geheugen.

Individueel omdat iedereen zijn eigen manier van leren kan kiezen

  • U kunt alles zelf uitpluizen en controleren met behulp van de theorie.
  • U kunt ook meteen de antwoorden van de oefeningen bekijken en vanuit daar alles goed terugkijken en begrijpen.
  • Iedereen kan zijn eigen voorkeur van leren toepassen. Tips nodig? Mail me dan!

Alle modules beginnen met een stuk theorie in vorm van een stukje tekst en een uitgebreide video waarin ik u stap voor stap meeneem in het onderwerp. De theorie kunt u downloaden in PDF, handig om te gebruiken als naslagwerk. Na het volgen van de theorie gaat u aan de slag met de oefeningen. Totdat u de les volledig beheerst.

Voor meer informatie over de inhoud van de cursussen klikt u op de cursus hieronder. Wilt u uw huidige kennis van de Duitse taal opfrissen? Ga direct aan de slag met een cursus.

Online leeromgeving zakelijk Duits

Gratis demo

Wilt u een voorproefje? Volg dan de gratis demo-cursus. Deze is niet zo uitgebreid dan de andere cursussen, maar geeft een goede indruk van wat u kunt verwachten.

Online leeromgeving zakelijk Duits

Voornaamwoorden

Ik, jij, u maar ook mij, jou of uw en mijn….. In deze cursus gaat u aan de slag met de Duitse voornaamwoorden. Ze komen allemaal aan de beurt, van het persoonlijk voornaamwoord tot het bezittelijk voornaamwoord en alles daartussen.

Online leeromgeving zakelijk Duits

Werkwoorden

Zwakke werkwoorden, sterke werkwoorden, modale hulpwerkwoorden, ze komen allemaal aan bod. We behandelen de tijden in het Duits, u leert wanneer we werden, worden of geworden gebruiken en hoe u beleefde vragen kunt stellen in het Duits.

Online leeromgeving zakelijk Duits

Woordenschat

In deze cursus leert u belangrijke woorden voor uw zakelijke conversatie Duits. De inhoud richt zich vooral op standaardsituaties en op typische valkuilen bij het letterlijke vertalen vanuit Nederlands naar Duits. 

Liever live online?

Het is ook mogelijk om Duits te leren via een directe video-verbinding. Wij ontmoeten elkaar dan in een online leeromgeving (bijvoorbeeld Teams of Zoom) voor uw lessen zakelijk Duits. 

Eerst bespreken we uw leerdoelen en bepalen we hoeveel lessen u gaat volgen. In de lessen gaan we samen aan de slag met uw praktijkvoorbeelden. Veel spreken en doen. U kunt deze training individueel volgend of bijvoorbeeld samen met uw collega’s.

De online leeromgeving kan deel uitmaken van uw training, maar dat hoeft niet. Net wat u het beste past.

Wilt u meer informatie over de live online training? Neem dan contact met mij op voor een offerte op maat.

Veelgestelde vragen

Pin It on Pinterest