Online leeromgeving zakelijk Duits

Online leeromgeving zakelijk Duits

Alleen de kennis van de Duitse taal bijspijkeren die u nodig heeft. In de online leeromgeving heeft u de keuze uit drie cursussen. Elk cursus bestaat uit meerdere modules die ingaan op een specifiek onderwerp. De gebruikte woordenschat en de oefeningen richten zich op de wat formelere zakelijke taal.

Alle modules beginnen met een gedeelte theorie, een beetje tekst en een uitgebreide video waarin ik u stap voor stap meeneem in het onderwerp. De theorie kunt u downloaden in PDF, handig om te gebruiken als naslagwerk. Na het volgen van de theorie gaat u aan de slag met de oefeningen. Totdat u de les volledig beheerst.

Bent u een echte beginner? Dan adviseer ik de blended learning, een combinatie van live trainingen en individuele (online)-lessen.

Wilt u uw huidige kennis van de Duitse taal opfrissen? Volg de gratis demo of ga direct aan de slag met een cursus.

Online leeromgeving zakelijk Duits

Gratis demo

Wilt u een voorproefje? Volg dan de gratis demo-cursus. Deze is niet zo uitgebreid dan de andere cursussen, maar geeft een goed indruk van wat u kunt verwachten.

Online leeromgeving zakelijk Duits

Voornaamwoorden

Ik, jij, u maar ook mij, jou of uw en mijn….. In deze cursus gaat u aan de slag met de Duitse voornaamwoorden. Ze komen allemaal aan de beurt, van het persoonlijk voornaamwoord tot het bezittelijk voornaamwoord en alles daartussen.

Online leeromgeving zakelijk Duits

Werkwoorden

Zwakke werkwoorden, sterke werkwoorden, modale hulpwerkwoorden, ze komen allemaal aan bod. We behandelen de tijden in het Duits, u leert wanneer we werden, worden of geworden gebruiken en hoe u beleefde vragen kunt stellen in het Duits.

Online leeromgeving zakelijk Duits

Woordenschat

In deze cursus leert u belangrijke woorden voor uw zakelijke conversatie Duits. De inhoud richt zich vooral op standaardsituaties en op typische valkuilen bij het letterlijke vertalen vanuit Nederlands naar Duits. 

Ontvang mijn e-book met veel Duitse taaltips

Ontvang mijn gratis e-book met een overzicht van veel gemaakte fouten in het zakelijk Duits en uiteraard voorbeelden van hoe het wél moet.

Met deze puntjes op de i komt u in het Duits beter uit uw woorden, zonder saaie grammaticaregels uit uw hoofd te leren.

Bovendien ontvangt u eenmaal per maand mijn nieuwsbrief met tips over de Duitse taal.

Pin It on Pinterest