Blended learning

Blended learning, een combinatie van live trainingen en online leren

Thuis bereidt u de lessen voor, volgt de theorie en maakt de oefeningen. Tijdens de live trainingen gaan we met de geleerde stof aan de slag en oefent u het in de praktijk. We nemen samen de gedeeltes door die u misschien niet heeft begrepen.

Zo kunt u leren in uw eigen tijd én heeft u het voordeel van live lessen. Deze lessen kunnen online plaatsvinden, maar natuurlijk ook op locatie.

Uw voordeel

  • U kunt de online lessen volgen waar en wanneer u wilt en bepaalt zelf het leertempo.
  • Samen met mij gaat u aan de slag met de praktijk in de live training, kunt u oefenen met uw uitspraak en krijgt u direct feedback.
  • U leert sneller en effectiever, de geleerde stof wordt beter opgenomen.

Hoe lang duurt een blended learning training zakelijk Duits

Dat bepalen we samen tijdens een gratis kennismakingsgesprek. Zodat de leerdoelen precies aansluiten op wat u wilt leren. Zeker is wel: we gaan vooral met de praktijk aan de slag en behandelen alleen de theorie die u echt moet weten om goed voor de dag te komen in het Duits. Dus geen saaie rijtjes leren.

Is deze trainingsvorm ook geschikt voor een groep collega’s binnen ons bedrijf?

Jazeker. Zijn er een aantal collega’s die hetzelfde willen leren? Ook dan bespreken wij vooraf inhoud en doel van de online training zakelijk Duits in een kennismakingsgesprek. De groep van maximaal zes deelnemers kan vervolgens live deelnemen vanuit verschillende locaties, bijvoorbeeld de vergaderruimte of vanuit een kantoor aan huis. Het voordeel is dat collega’s die op dat moment niet op kantoor zijn, wel deel kunnen nemen aan de live online training.

Meer weten over de blendend learning training zakelijk Duits

De beste start voor een online cursus Duits leren spreken en schrijven? Die maakt u tijdens een vrijblijvend kennismakinggesprek. Ik nodig u van harte uit.

Pin It on Pinterest