Nieuw: online trainingen zakelijk Duits

Het is half negen op de donderdagmorgen. Ik heb de eerste koffie binnen en zet nog snel een kopje voor straks. Glas water erbij, licht goed zetten, telefoon op trilfunctie en spot aan! Om negen uur heb ik afgesproken met de eerste klant van vandaag. We zien elkaar in MS-Teams, hij zit ergens bij Roermond en ik op mijn thuiskantoor in Enschede. Hij volgt bij mij een individuele training en tussen de lessen studeert hij in de online leeromgeving.

Later die dag heb ik een afspraak, maar dan via Zoom, met een dame ergens uit Noord-Holland, zij volgt enkele privé-conversatielessen omdat ze haar spreekvaardigheid wil verbeteren. We hebben er zin in en gaan er weer een fijne, leerzame en gezellige les van maken!

Morgen ga ik met twee kleine groepjes, allemaal collega’s van elkaar, online ‘om tafel’. Zij hebben voorafgaand aan de live lessen diverse modules uit de online leeromgeving in hun eigen tempo bestudeerd. Daarom kan ik er nu van uitgaan dat iedereen op dit moment met dezelfde theorie-kennis de les ingaat. Dat spaart tijd in de les waardoor we meer kunnen oefenen met spreken.

Ik heb, net zoals velen van ons, het afgelopen jaar heel veel vanuit mijn thuiskantoor mijn werk gedaan. In het begin nog een beetje onwennig en onhandig met de techniek. Maar dat veranderde al snel in enthousiasme over het online lesgeven. Want wat brengt het ook een boel voordelen mee! We kennen allemaal de reistijd, je eigen favoriete thee tijdens de les, de kat op schoot en je relaxte joggingbroek aan, want dat ziet toch niemand.

Maar het is ook mooi om op meerdere manieren te leren, dan leer je sneller, gemakkelijker en het blijft beter hangen. Ik ben fan!

Naast mijn trainingen op locatie bied ik nu ook diverse online cursussen Duits.

Online leeromgeving

Bijzonder trots ben ik op mijn online leeromgeving, waarvan ik de inhoud zelf geschreven heb, omdat ik de theorie zo dichtbij mogelijk bij de behoefte van de klant wilde houden.

U kiest de cursus die bij u past en heeft direct toegang tot de online leeromgeving Duits. U start met een heldere uitleg in een video en gaat aan de slag met een flink aantal oefeningen zodat u kunt testen of u het geleerde begrepen heeft. En heeft u dan nog een vraag? Dan mailt u mij natuurlijk gewoon even.

Wilt u een voorproefje? Volg dan mijn gratis demo-cursus.

Live online-trainingen

De online versie van maatwerk-trainingen op locatie. We spreken af wat u wilt leren en hoeveel lessen u wilt volgen. Dat kan individueel of bijvoorbeeld samen met uw collega’s. We ontmoeten elkaar online op een vast moment en gaan samen aan de slag.

Blended learning

Het beste van twee werelden? Dan kiest u natuurlijk voor een combinatie. We ontmoeten elkaar online of op locatie en gaan aan de slag. Tussen de lessen door gaat u zelfstandig aan het werk in de online leeromgeving.
 
Online trainingen en blended learning zijn geschikt voor één of voor meerdere personen. Elke training is maatwerk. Ik ga eerst samen met u in gesprek om de wensen en mogelijkheden te bespreken. En daar komt zeker een mooi aanbod uit die past bij de leerwensen.

Meer weten? Neem contact met mij op.