Ervaringen met Alexandra Koch

Anna K., Enschede

“Om mijn zakelijk Duits te verbeteren, heb ik een cursus bij Alexandra Koch gevolgd. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is heel erg meedenkend en legt alles duidelijk uit. Ik merk dat mijn Duits na 12 lessen zeker een stuk verbeterd is. Ik zal dit zeker aanraden aan iedereen die zijn Duits graag wil verbeteren.”

Rianne D, Hengelo

“Ik heb de lessen ervaren als direct bruikbaar en toegepast op de praktijk. De instructies waren helder, de begeleiding was grondig en vragen werden snel beantwoord. Er heerste een prettige sfeer gedurende de cursus. Kortom voor elke professional, die Duits in zijn pakket heeft of wil, een aanrader.”

Wilma W., Apeldoorn

“Ik wil je in ieder geval nog hartelijk danken voor het prettige gesprek dat we hadden. En mocht er in mijn kennissenkring nog iemand een (opfris)cursus Duits nodig hebben, dan zal ik je zeker van harte aanbevelen!”

Paula K., Enschede

“Ik vond de info bijeenkomst van vrijdag 4 okt zeer helder en zinvol. Bij deze mijn complimenten aan je wijze van presenteren.”

Hems d. R., Oldenzaal

“Alexandra Koch heeft inmiddels vier workshops gehouden, telkens voor een andere groep deelnemers aan het project “Samen Sterk naar Werk” in Oldenzaal.
Dit project wordt twee keer per jaar georganiseerd voor werkzoekenden van 45 jaar en ouder en wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Oldenzaal en de Stichting Impuls.
Alexandra geeft aan de deelnemers een enthousiaste, interactieve workshop over: “Deutsch” solliciteren en communiceren”.
Ze geeft hierin bruikbare tips en tricks over o.a.:
Die Bewerbungsmappe, bestaande uit:
1. Deckblatt
2. Anschreiben
3. Lebenslauf
4. Die dritte Seite.
Tevens beschikt Alexandra over een groot netwerk in het Duitsland.
Ze heeft meerdere kandidaten kunnen motiveren om te solliciteren in het grensgebied en bovenal met enig succes naar een nieuwe baan geloodst. Wil je solliciteren in Duitsland, laat je adviseren door een deskundige: Alexandra Koch.”

Rene K., Enschede

“Om mij voor te bereiden op sollicitaties in Duitsland heb ik de training ‘Die dritte Seite’ gevolgt bij Alexandra Koch.
Aangezien ze zowel kennis heeft van de Duitse als de Nederlandse arbeidsmarkt heeft ze zeer goed de verschillen in cultuur, gedrag en omgang duidelijk kunnen maken. Daarnaast heb ik na deze training een goede basis voor het solliciteren in Duitsland, met een goede portfolio bestaande uit een Deckblatt, Lebenslauf en een aantal voorbeelden van een Dritte Seite.
Aanvullend heb ik tips over Duitse vacaturesites en banenbeurzen ontvangen van haar. Al met al een nuttige training die Alexandra op plezierige en duidelijk wijze geeft.”

Verbeter uw communicatie met duidelijke tips

Wilt u regelmatig (maximaal 2 keer per maand) tips hebben over zakelijk Duits? Laat het hier weten:

(U kunt zich ook weer gemakkelijk uitschrijven als u genoeg weet)

Bevestig uw mailadres nog even, dan houd ik u op de hoogte

Pin It on Pinterest