Zakelijk Duits voor ondernemers

Verloopt de communicatie met uw Duitse zakenpartners nog wel eens stroef omdat u onvoldoende kennis hebt van de Duitse taal? Of ontstaan er misverstanden omdat u te weinig weet van de Duitse cultuur en de manier van zaken doen?

Onze Duitse buren spreken een aardig woordje Engels, toch is het prettig om ze in hun moedertaal aan te spreken. Als u ook goed voorbereid zaken wilt doen met Duitse zakenpartners, dan is deze cursus voor u gemaakt.

Deze driedaagse cursus is bedoeld voor ondernemers en professionals die al enige kennis hebben van de Duitse taal, maar hun zakelijk Duits willen verbeteren. U leert op een professionele en correcte manier te communiceren met uw Duitse relaties. 

Drie volle dagen gaan we aan de slag met veel praktijkoefeningen, de voertaal is uiteraard Duits. We bespreken de cultuurverschillen en omgangsvormen en u ontvangt feedback op uw uitspraak, taalgebruik en vocabulaire. Als het nodig is, besteden we aandacht aan de Duitse grammatica.

Na afloop van deze training is uw Duits sterk verbeterd en communiceert u zelfverzekerder met uw Duitse zakenrelaties. Daarnaast maakt u op een informele wijze kennis met mensen die ook op de Duitse markt actief zijn.

De groep bestaat uit minimaal 4 tot maximaal 8 deelnemers.

Datum en tijd

8 november 2018 van 9.30 uur tot 16.30 uur (incl. lunch)

15 november 2018 van 9.30 uur tot 16.30 uur (incl. lunch)

16 november 2018van 9.30 uur tot 16.30 uur (incl. lunch)

Locatie

WTC Twente

Industrieplein 2
7553 LL Hengelo

http://www.wtctwente.nl

+31 6 199 461 89

Kosten

De kosten voor deze training bedragen voor WTC leden € 599,- excl. Btw  incl. koffie/thee/frisdrank/lunch, (niet WTC leden € 649,-).
Na aanmelding ontvangt u een factuur.

Pin It on Pinterest