Alexandra Koch Basiscursus Duits

Basiscursus Duits

Meer lef dankzij de basiscursus Duits

Op een ontspannen manier beter Duits leren spreken of uw kennis opfrissen, klinkt het als muziek in uw oren? Ontdek dan de basiscursus Duits van Alexandra Koch training & vertaling. U leert dan de fijne kneepjes én uiteindelijk met lef en improvisatievermogen Duits te spreken en te schrijven.

Inhoud basiscursus Duits

  • telefonische vaardigheden
  • schriftelijke vaardigheden
  • persoonlijke contacten

De exacte inhoud van de basiscursus Duits? Die bepalen we samen. Immers, misschien gaat bellen u al best goed af en hebt u meer moeite met schrijven. Of wellicht schrijft u al redelijk Duits en wilt u juist beter Duits leren uitspreken.

Duits leren spreken & schrijven: waar let u op?

In de basiscursus Duits oefent u onder meer hoe u met Duitse bedrijven contact opneemt. Naast het taalgebruik leert u daarbij ook de Duitse gedragscode. Is het bijvoorbeeld belangrijk om ‘Sie’ tegen elkaar te zeggen? Wat betekenen Duitse ‘Pünktlichkeit’ en ‘Gründlichkeit’ als u Duits leert spreken? En hoe voorkomt u de valkuilen als u bijvoorbeeld een spreekwoord gebruikt of een grapje maakt? Dit en meer ontdekt u in de basiscursus Duits.

Voorbeelden en ervaringen

Inbreng van voorbeelden uit uw dagelijkse werk helpen enorm als u (beter) Duits wilt leren spreken en schrijven. Daar geef ik dus veel ruimte aan. Uitwisselen van die ervaringen én mijn tips bij deze ervaringen helpen u met sprongen vooruit. Ontdek meer over het succes van mijn aanpak en mij als trainer.

Vol zelfvertrouwen Duits leren spreken & schrijven

Mijn basiscursus Duits volgt u in een groepstraining bij u op de zaak. Of via privélessen. Liever Duits leren spreken of schrijven vanuit huis? Ik geef de basiscursus Duits ook op afstand in vorm van een live-online-training. Welke vorm ook bij u past, ervaar bij mij dat Duits leren heel leuk is. Want naast de woordjes Duits leren spreken en schrijven laat ik u vooral ook veel oefenen. Die ervaring zorgt ervoor dat u lef krijgt, omdat uw kennis en zelfvertrouwen door het oefenen vanzelf groeien.

Alternatief voor basiscursus Duits

Wilt u op een andere manier trainen? Met een ander doel, in een andere omgeving of met andere mensen? Ontdek dan ook deze mogelijkheden:

Leertempo basiscursus Duits

Duits leren spreken gaat het snelst als u geregeld oefent. Daarom geef ik u de basiscursus Duits in een aantal weken achter elkaar. Vanzelfsprekend bepalen we de data samen. Hoeveel lessen u nodig hebt? Dat hangt af van wat u precies wilt bereiken.

Gratis intakegesprek voor basiscursus Duits

De beste start voor een basiscursus Duits leren spreken en wellicht schrijven? Die maakt u tijdens een vrijblijvende intake. In dit gesprek nemen we uw leerdoelen, ervaring en verdere wensen door. Op basis daarvan stellen we uw beginniveau en de cursuslengte vast. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Dat maakt kiezen én leren bij mij wel zo prettig. Maakt u alvast kennis? Ik nodig u uit.

Ontvang mijn e-book met veel Duitse taaltips

Ontvang mijn gratis e-book met een overzicht van veel gemaakte fouten in het zakelijk Duits en uiteraard voorbeelden van hoe het wél moet.

Met deze puntjes op de i komt u in het Duits beter uit uw woorden, zonder saaie grammaticaregels uit uw hoofd te leren.

Bovendien ontvangt u eenmaal per maand mijn nieuwsbrief met tips over de Duitse taal.

Pin It on Pinterest