Alexandra Koch vertalen

Vertalen

Nederlands in Duits vertalen met gevoel

Gaat u klanten werven in Duitsland? En wilt u hiervoor teksten van Nederlands in Duits vertalen? U weet vast wel dat Duitsland bekend staat om zijn ‘Gründlichkeit’. Een slimme zet om dan dus niet zelf aan het klungelen te gaan met een vertaalprogramma en zo de kans te lopen op stevige blunders…

Zo werkt het wél

Goed vertaalwerk vraagt nog altijd om vakmensen. Bij Alexandra Koch training & vertaling vindt u een tweetalige beroepsvertaler met hart en ziel voor Duits én Nederlands.
Met mijn vertaalwerk hebt u beslist een streepje voor. Want uw bestaande tekst staat in een context én richt zich in eerste instantie op de Nederlandse cultuur; ik leef me in uw achtergrond en doelgroep in, voordat ik aan de slag ga met Nederlands in Duits vertalen. Hierdoor krijgt u vertaalwerk met gevoel. Een vertaling dus die perfect aansluit bij de Duitse cultuur en lezers én bij uw doel. Succes verzekerd!

Nederlands in Duits vertalen voor onder meer:

  • website
  • flyer
  • folder
  • advertenties
  • sjablonen voor zakelijke correspondentie (denk aan offertes)
  • en nog vele andere soorten tekst

Eigen vertaalwerk laten controleren

Durft u het zelf aan, Nederlands in Duits vertalen? Zorg dan voor een grondige eindcheck. Met alle plezier redigeer ik hiervoor uw eigen vertaalwerk. Dan weet u zeker dat u niet in uw hemd slaat bij uw (potentiële) klanten en juist professioneel en betrouwbaar voor de dag komt.

Makkelijk op afstand vertalen

Waar uw bedrijf ook gevestigd is, met mijn vertaalhulp op afstand bent u snel en goed geholpen. U mailt gewoon uw tekst en ontvangt van mij de versie terug, Nederlands in Duits vertaald. Wilt u vooraf informatie persoonlijk doornemen? Dan kom ik met alle plezier vanuit Twente bij u langs.

Tarieven Nederlands in Duits vertalen

Natuurlijk wilt u vooraf weten wat mijn hulp kost. Of het nu gaat om compleet van Nederlands in Duits vertalen of alleen om redigeerwerk, ik geef u graag een heldere offerte. Het exacte tarief per woord of tekst hangt daarbij af van de moeilijkheidsgraad en lengte.

Meer weten?

Wilt u meer weten over mijn achtergrond, ervaring en aanpak? Kijk op de pagina over mij. Hebt u naast teksten die u van Nederlands in Duits vertalen wilt, ook behoefte aan beter leren schrijven en spreken in het Duits? Overweeg dan een basiscursus Duits op maat. Liever meteen uw teksten laten vertalen? Vraag dan nu vrijblijvend om een prijsopgaaf.

Pin It on Pinterest