Alexandra Koch vertalen

Aanvragen e-book en tips

Leuk dat u Duitse taaltips wilt ontvangen en het gratis e-book wilt ontvangen! Vul in de onderstaande vakken uw naam en e-mail adres in, zodat ik het naar u toe kan sturen. Niks ontvangen? Kijk dan ook even in uw spamfolder.

Meer tips nodig? Op de website staan heel veel blogs met informatie om uw Duits te verbeteren. Of volg één van mijn cursussen, individueel, in een groep, in-company of met een open inschrijving. Alles is mogelijk. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Veel plezier met lezen en met leren!

e-book cover

Ontvang gratis e-book en schrijf in voor de nieuwsbrief

Ontvang mijn e-book met veel Duitse taaltips

Ontvang mijn gratis e-book met een overzicht van veel gemaakte fouten in het zakelijk Duits en uiteraard voorbeelden van hoe het wél moet.

Met deze puntjes op de i komt u in het Duits beter uit uw woorden, zonder saaie grammaticaregels uit uw hoofd te leren.

Bovendien ontvangt u eenmaal per maand mijn nieuwsbrief met tips over de Duitse taal.

Pin It on Pinterest