Ik ga uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om en gebruik deze alleen ter voorbereiding en uitvoering van de training voor mijn eigen administratie. Uw geboortedatum heb ik nodig voor het invullen van uw certificaat. Meer informatie over het verwerken van uw gegevens leest u in de privacyverklaring.

Aanmelden indiviuele training
mm/jj
Uw geboortedatum heb ik nodig voor het invullen van uw certificaat.
Om een beeld te krijgen van uw huidige taalniveau en van uw leerwensen, vraag ik u om de onderstaande vragen in het Duits te beantwoorden.

Ontvang mijn e-book met veel Duitse taaltips

Ontvang mijn gratis e-book met een overzicht van veel gemaakte fouten in het zakelijk Duits en uiteraard voorbeelden van hoe het wél moet.

Met deze puntjes op de i komt u in het Duits beter uit uw woorden, zonder saaie grammaticaregels uit uw hoofd te leren.

Bovendien ontvangt u eenmaal per maand mijn nieuwsbrief met tips over de Duitse taal.

Pin It on Pinterest